MOTORITZACIÓ
Qualitat de vida a la seva llar. Amb aquesta frase definim la motorizació de les seves persianes i tendals. Disposem dels millors motors del mercat, la tecnologia alemanya.
Motors d’alta qualitat, silenciosos fiables, d’una llarga vida i sense cap tipus de manteniment. Simplement prement un botó i les seves persianes i/o tendals comencen a funcionar, així de fàcil.
Oblidi’s de manovelles i cintes, cuidi la seva esquena. Li instal.lem motors individuals amb comandament a distància o centralitzats per grups, amb comandaments a distància des d’un canal fins a deu canals. Totes les persianes o tendals, en un sol comandament! Motors que incorporen manovelles per a utilitzar en casos de tall del subministrament de llum. ... i per als tendals... Per als tendals, ... el mateix i més.
Sistemes de protecció contra forts vents, o simplement quan el sol s’amagui el seu tendal s’amagarà amb ell. A més, motors que regularan sempre la tensió de la lona del seu tendal. Recordi, pulsi un botó i tot es mourà. Així de fàcil, així de net.