PERSIANES DE SEGURETAT
La persiana de seguretat es caracteritza per la seva robustesa, fortalesa i resistència.

Fabricada amb perfils extrusió d’alumini i endurida amb diversos tractaments, aquestes persianes tenen uns gruixos de paret de gran espessor. Resistent on les hagin, les instal.lem juntament amb uns taps laterals que impedeixen el desplaçament entre si de les lames evitant els conseqüents embussos. En les guies de la persiana instal.lem un banda de pelfa que evita l’entrada de pols i possibles frecs.

L’accionament d’aquesta persiana pot ser mitjançant cinta, torn o motor. En l’accionament a motor instal.lem un sistema de tirants que impedeix l’aixecament de la persiana des de l’exterior de l’habitatge, protegint el interior de qualsevol intrús. A més, fabriquem i instal.lem persianes que a l’intentar aixecar-les des de l’exterior, es bloquegen a les guies impedint l’entrada de lladres.

Dissenyada i estudiada per a oferir seguretat i resistència, s’aconsella instal.lar en zones residencials, cases baixes i zones pròximes al mar o de molt vent, ja que per les propietats del seu lacat i fortalesa són molt més resistents que qualsevol altre tipus de persiana. Obtingui una gran seguretat per a vostè i la seva família amb les persianes de seguretat de Persianes Peña, dormi tranquil.